Etiket : shea yagi

Doğala Doğru

Sağlıklı Bir Cildin Sırrı: Shea Yağı Nedir, Shea Yağının Faydaları Nelerdir?

Karite Yağı olarak da bilinen Shea Butter Yağı, Shea ağacının meyvesinden elde edilen bir doğal bir  yağdır.

Doğala Doğru

Doğanın En Değerli Yağı: Shea Yağı ve Faydaları

Hepimiz taze ve güzel bir cilde sahip olmak isteriz, bunun için elbette kozmetik ürünlerine tonlarca para harcamanıza gerek yok. Afrika'da yetiştirilen karite ağacından elde edilen shea yağı taze ve güzel bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.